Американският милиардер  заяви, че сегашните ваксини срещу COVID-19 имат два

...
Американският милиардер  заяви, че сегашните ваксини срещу COVID-19 имат два
Коментари Харесай

Бил Гейтс разкри какви трябва да са ваксините

Американският милиардер  съобщи, че сегашните ваксини против COVID-19 имат два съществени минуса, съобщи РИА Новости.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29784
" Тези препарати не защищават на 100 % хората, инжектирани с тях ", сподели един от основателите на високотехнологичния колос Microsoft. " Освен това ефикасността на имунизациите спада с течение на времето ", уточни още той.

" Ето за какво аз считам, че са ни нужни ваксини, които да предотвратяват заразяването и да защищават хората с години ", акцентира той.

се спря и върху разновидността на COVID-19 Омикрон. " След като тази вълна премине, коронавирусната зараза ще се трансформира в нещо сходно на сезонен грип ", предвижда той.

По думите на милиардера и филантропа човек се е заразил с COVID-19 от животно. " Ние би трябвало да чакаме, че сходни заразявания ще има и в бъдеще. Ето за какво ние би трябвало да сме поготвени за още гърмежи на инфекции, излъчени на човек от животно и е належащо да влагаме, с цел да минимизираме отрицателните последствия от тези и сходни заразявания ", сподели още Гейтс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29784  Проф. Николай Витанов: Апокалипсисът се отсрочва Проф. Николай Витанов: Апокалипсисът се отсрочва  С над 40 000 души се е нараснала смъртността у нас през 2021г С над 40 000 души се е нараснала смъртността у нас през 2021г  Учениците в Бургас ще преминат към онлайн образование от другата седмица? Учениците в Бургас ще преминат към онлайн образование от другата седмица?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР